Velykų skoniai iš restorano virtuvės

Užsakymai priimami iki balandžio 16 d.
Atidavimas – balandžio 19 d. nuo 10:00 iki 12:00 val.
Atsiėmimas iš Fresh Buffet – Medžiotojų užeiga, Jonavos g. 7, Kaunas

Užsasymas ir info: jurga@medziotojai.lt. arba tel. +370 686 31067

 

MENIU

Lašišos ir kaliaropės užkandis (360 g)
Skirta 3–4 asm. – 18 € / vnt

Šernienos zuikis (600 g)
Tinka valgyti tiek šaltą, tiek karštą – 10,90 € / vnt

  • Demi-glace padažas (150 g) – DOVANŲ!

 

Žemoje temperatūroje kepta anties krūtinėlė (180–220 g) 12 € / vnt

Marinuotas elnienos kumpis kepimo maiše (1,2–1,6 kg)

Paruoštas kepimui – 23 € / kg (kaina pagal svorį) 

Rekomenduojami padažai prie kumpio:

  • BBQ juodųjų serbentų padažas (200 g) – 4,50 € / vnt
  • Demi-glace padažas (200 g) – 4,50 € / vnt

Daugiau naujienų

Dovanų kortelė!

Tai puiki dovana, ne tik mėgstantiems patiekalus iš žvėrienos bet ir vertinantiems gurmanišką virtuvę. Kortelę įsigyti galite tiesiog...

"Supermaistas"

Pristatome naujieną - 24 valandas specialiuose katiluose virtą cukrinių elnienos kaulų sultinį. Jau eilę metų mūsų įmonėje verdamas elnio...

Kreminė baravykų sriuba

Dar 2006 m. Belgijos monarchų karaliaus Alberto II ir karalienės Paolos vizito Lietuvoje metu, vienas iš patiekalų, kuriuo jie buvo...

IMG_1296 T

Paroda „Rinkis prekę lietuvišką 2023“

Spalio 6-8 dienomis Medžiotojų užeiga savo produkciją pristatė parodoje „Rinkis prekę lietuvišką 2023“...