KARŠTIEJI PATIEKALAI / MAIN COURSES

Miško grybų rizoto, parmezano traškutis, kreminis sūris                                                                18

Mushroom risotto, parmesan chips, crème fraîche

 

Kalakutienos krūtinėlė, polenta, troškintos daržovės                                                                       18       

Turkey breast, ratatouille, polenta 

 

Lašiša su ikrų padažu, citrinų geliu, morkų piure ir traškučiu                                                         24                    

Salmon with caviar sauce, lemon gel, carrot purée, and crisp

 

Anties krūtinėlė, kalafiorų piurė, burokėlių padažas                                                                        26                                     

Duck breast, cauliflower purée, beetroot sauce

 

Kiaulienos šašlykas, marinuoti  svogūnai , laukiniai ryžiai                                                             16

Pork shashlik served with pickled onions and wild rice 

KARŠTIEJI PATIEKALAI / MAIN COURSES

Miško grybų rizoto, parmezano traškutis, kreminis sūris           18

Mushroom risotto, parmesan chips, crème fraîche

 

Kalakutienos krūtinėlė, polenta, troškintos daržovės                 18

Turkey breast, ratatouille, polenta

 

Lašiša su ikrų padažu, citrinų geliu, morkų piure ir                     24

traškučiu                                                                                                                         

Salmon with caviar sauce, lemon gel, carrot purée,

and crisp

 

Anties krūtinėlė, kalafiorų piurė, burokėlių padažas                   26

Duck breast, cauliflower puree, beetroot sauce

 

Kiaulienos šašlykas, marinuoti  svogūnai , laukiniai ryžiai        16                                                        

Pork shashlik served with pickled onions and wild rice