KARŠTIEJI PATIEKALAI / MAIN COURSES
Miško grybų rizoto, parmezano traškutis, kreminis sūris 18
Mushroom risotto, parmesan chips, crème fraîche
Kalakutienos krūtinėlė, polenta, troškintos daržovės 18
Turkey breast, ratatouille, polenta
Lašiša su ikrų padažu, citrinų geliu, morkų piure ir traškučiu 24
Salmon with caviar sauce, lemon gel, carrot purée, and crisp
Anties krūtinėlė, kalafiorų piurė, burokėlių padažas 26
Duck breast, cauliflower purée, beetroot sauce
Kiaulienos šašlykas, marinuoti svogūnai , laukiniai ryžiai 16
Pork shashlik served with pickled onions and wild rice
KARŠTIEJI PATIEKALAI / MAIN COURSES
Miško grybų rizoto, parmezano traškutis, kreminis sūris 18
Mushroom risotto, parmesan chips, crème fraîche
Kalakutienos krūtinėlė, polenta, troškintos daržovės 18
Turkey breast, ratatouille, polenta
Lašiša su ikrų padažu, citrinų geliu, morkų piure ir 24
traškučiu
Salmon with caviar sauce, lemon gel, carrot purée,
and crisp
Anties krūtinėlė, kalafiorų piurė, burokėlių padažas 26
Duck breast, cauliflower puree, beetroot sauce
Kiaulienos šašlykas, marinuoti svogūnai , laukiniai ryžiai 16
Pork shashlik served with pickled onions and wild rice