ŽVĖRIENOS PATIEKALAI / MAIN COURSES
Lėtai kepta šernienos sprandinė, raudono vyno padažas 16
Slow-roasted wild boar neck, red wine sauce
Briediena, svieste keptos ropės, kadagio uogų padažas 18
Moose meat, butter-fried turnips, juniper berry sauce
Elnienos kepsneliai, bulvių šimtalapis, karamelizuoti svogūnai, 22
baravykų kapotinis, žvėrienos sultinio padažas
Venison medallions, potato gratin, caramelized onions, chopped boletus,
game broth sauce
Elnienos nugarinė, jaunos morkytės, avinžirnių kremas, raudono vyno padažas 29
Venison tenderloin, baby carrots, chickpea mash, red wine sauce
Žvėrienos rinkinys (2-3 asm.), (elniena, stirniena, grill dešrelės, šerniena) 26
Game meat (for 2/3 person), (venison, wild boar, roe deer, grill sausages)
ŽVĖRIENOS PATIEKALAI / MAIN COURSES
Lėtai kepta šernienos sprandinė, raudono vyno padažas 16
Slow-roasted wild boar neck, red wine sauce
Briediena, svieste keptos ropės, kadagio uogų padažas 18
Moose meat, butter-fried turnips, juniper berry sauce
Elnienos kepsneliai, bulvių šimtalapis, karamelizuoti 22
svogūnai, baravykų kapotinis, žvėrienos sultinio padažas
Venison medallions, potato gratin, caramelized onions,
chopped boletus, game broth sauce
Elnienos nugarinė, jaunos morkytės, avinžirnių kremas, 29
raudono vyno padažas
Venison tenderloin, baby carrots, chickpea mash,
red wine sauce
Žvėrienos rinkinys (2-3 asm.), (elniena, stirniena, 26
grill dešrelės, šerniena)
Game meat (for 2/3 person), (venison, wild boar,
roe deer, grill sausages)